Icing on the cake (Nienke de Jong)
(Presentator)

“De samenwerking met Erik bij de modeshow in Borne is goed verlopen. Erik is proactief in het contact vooraf, had een uitstekende voorbereiding, en ondanks het mega slechte weer tijdens de modeshow buiten, stond hij te stralen. Hij wist de bezoekers van de modeshow nog steeds te enthousiasmeren. Een hele prettige en professionele samenwerking. ”

Festival op de Vecht
(Presentator / PARTY-DJ)

“Vakkundig en enthousiast Voor de tweede keer op rij heeft Erik tijdens Festival op de Vecht de presentatie van het Vecht Concert voor zijn vakkundige rekening genomen. Dat was de eerste keer al zeer goed bevallen en deze tweede keer was niet anders. Erik heeft met zijn enthousiaste en goed voorbereide presentatie het Vecht Concert vlot en gezellig aan elkaar gepraat. Met precies de juiste toon voor het aanwezige publiek. Ook zijn werk als DJ tijdens de afterparty was spot-on en smaakt naar meer. Voor wat Festival op de Vecht betreft: wordt vervolgd ”

Medrie
(Entertainer)

“Erik Volkers presenteerde de Medrie Spiegelavonden met een hoog entertainment gehalte en kreeg 176 Zwolse huisartsen letterlijk en figuurlijk in beweging”

Saxenburgh Groep  (Hilbrand v.d. Belt)
(Presentator)

“Wat heeft iedereen genoten van je enthousiasme en humor tijdens de Saxenburgh Games. Perfecte man op de juiste plaats. Onvergetelijk en voor herhaling vatbaar.”

KB-AV  (Krijn Broekhuijsen)
(Voice-over)

“Erik, altijd even enthousiast, altijd vol goede energie. De voice-over demo’s zijn bij mij in de studio opgenomen en dat ging als een trein. Hij kan goed en snel switchen tussen de verschillende stijlen en past zijn toon perfect aan bij het onderwerp. De via mij gekregen opdracht voor de aankondiging van Marieke Elzinga nam hij op in eigen studio. Ook voor de komende inspreek opdrachten zal ik Erik weer benaderen. Dan weet ik zeker dat het goed komt.”

Abimbola & Inge Ashaju – van der Velde
(PARTY-DJ)

“Vrijdag 29 maart 2019 was onze bruiloft. ’s Avonds op het feest wilden we graag een DJ hebben. Van anderen in onze omgeving hadden we gehoord dat Erik er een echt feestje van kan maken. Na een leuk gesprek waarbij we onze ideeën en wensen konden aandragen wisten we meteen dat we Erik als DJ op onze bruiloft wilden hebben. En daar hebben we zeker geen spijt van gekregen, want wat een feest was dat! Bij een multiculturele bruiloft hoort ook muziek uit verschillende landen, hier speelde Erik fantastisch op in. We hebben veel complimenten gekregen over het feit dat er écht muziek was voor iedereen. De Afrikanen stonden ‘Oerend hard’ mee te zingen en de Nederlanders deden een poging om te dansen op ‘Shake body’. We hebben een geweldige avond gehad. Erik nogmaals heel erg bedankt!”

Stad Hardenberg Promotie
(PARTY-DJ / Entertainer)

“Het Speciale Feest in Hardenberg is pas echt een feest als Erik Volkers als presentator de tent helemaal op zijn kop krijgt. Dit feest is zonder Erik ook niet compleet, dus hopen wij de samenwerking met deze enthousiaste, muzikale en treffende presentator voor deze doelgroep nog jarenlang voort te kunnen zetten.”

Gerrit & Kitty Dorman – van den Hoogen
(PARTY-DJ)

“1 juni 2019 was een memorabele dag voor ons waar wij elkaar het JA-woord mochten geven. In de periode voorafgaand moesten we uiteraard voor een invulling zorgen. Ik als westerling en mijn aanstaande man als echte Hardenberger, daar moesten we wat mee vonden we. De combinatie van Erik en de Amsterdamse Mathilda Baynes-Jonker was DE unieke combinatie. Erik’s spontane karakter en alerte hilarische reacties op Mathilda was groots te noemen. Erik heeft de avond enorm top aan elkaar gepraat en de muziek gedraaid die voor ons wenselijk was. De interactie met onze gasten voelde als natuurlijk. Ontzettend bedankt voor jouw professionaliteit. Daar gaan we zeker in de toekomst nog eens gebruik van maken ”

Kendis ICT-Group Nederland
(Dagvoorzitter)

“Erik is een enthousiaste, vrolijke man en een uitstekende presentator die zich goed kan inleven in het onderwerp en publiek. Echte aanrader voor als je een dagvoorzitter of presentator nodig hebt!”

LTO Noord Afdeling Vechtdal
(Dagvoorzitter)

“Het was een zeer prettige ervaring om met Erik samen te werken. Hij is enthousiast, behulpzaam, actief, adrem, serieus, goed ingelezen en humoristisch.”

Evenementenhal Hardenberg
(Entertainer)

“Erik weet goed in te spelen op de doelgroep. Hij is een enthousiast, vakbekwaam entertainer.”

Bertus & Jolanda Kamphuis-Stegink
(PARTY-DJ)

“Bij deze willen wij  jou nog bedanken voor ons super gave feestje n.a.v. samen 100 en ons 25-jarig huwelijk, waar jij een grote rol in hebt gespeeld als DJ. Je kon de sfeer er goed in brengen, zowel jong als oud hebben genoten van deze avond en de dansvloer stond de hele avond vol.  Wij hebben er ook ontzettend van genoten, wij kijken er met veel plezier op terug…….een mooie herinnering 🙂  BEDANKT !!!”

DUTCH SOLAR Field
(Dagvoorzitter)

“Prettige samenwerking, snelle reactie, goede presentatie, goede interactie met het publiek, voelt de zaal goed aan.”

Sport Service Hardenberg
(Presentator)

“Vitaler door bewegen met Sportservice en Erik”

Moderna Textielservice B.V
(Presentator)

“Professioneel. Spontaan. Voldoet/voldeed volledig aan verwachtingen. Losjes. Prima timing. Praat open einden mooi aan elkaar. Weet stilte te voorkomen. Alles vanuit goede organisatie.”

IMPACKT ARTIST PROMOTION & EVENTS
(Entertainer, Presentator, PartyDJ, Dagvoorzitter)

“Door zijn veelzijdigheid, horeca- en danservaring en inlevingsvermogen in de klant is Erik Volkers een fijne en betrouwbare samenwerkingspartner. Onze samenwerking gaat niet voor niets al al jaren terug, want op Erik kun je bouwen.
Als het gaat om dagvoorzitterschap of zijn rol als DJ, de goedlachse Erik Volkers maakt er overal een feestje van en voelt aan hoe je de stemming erin krijgt, zowel voor jong als oud! En mocht je een keer iets anders of geks willen voor jouw event, op het gebied van een workshop of iets interactiefs? Erik denkt creatief mee en zal je daarvoor het maatwerk aanleveren. Zo heb ik in het verleden eens een fantastische rock’n roll workshop voor een festival bij Erik geboekt, en wat kreeg hij de bezoekers aan het dansen!”

Gemeente Hardenberg Communicatie & Marketing
(Presentator, Dagvoorzitter)

“De gemeente Hardenberg schakelt Erik regelmatig in om bijeenkomsten op een enthousiaste manier aan elkaar te praten. Of het nu gaat om een verkiezingsavond, een sportfestijn of een openingsfeest: Erik neemt onze gasten op een natuurlijke manier mee door het programma. Hij past z’n stijl aan de doelgroep en het onderwerp aan en zorgt voor interactie met de zaal. Ook voor interviews draait Erik z’n hand niet om. Hij verdiept zich vooraf goed in het onderwerp zodat hij de juiste vragen weet te stellen. En laat de techniek ons een keer in de steek of gebeurt er iets wat niet in het draaiboek stond? Dan improviseert Erik op een dusdanige manier dat het publiek er niets van merkt. Dat is vakwerk!”

Aannemersbedrijf Kormelink
(Presentator)

“Bij ons jubileum-event heeft Erik zich laten zien als een enthousiaste en betrokken presentator. Hij heeft oprechte aandacht en kan goed improviseren.”

Hardenberg Buiten
(Presentator / Entertainer)

“Vol enthousiasme en met veel passie verzorgt Erik Volkers al jaren een meer dan toffe bijdrage aan onze buitenspeeldag: Hardenberg Buiten! Dankzij hem krijgen alle groepen, die hun activiteiten aan het publiek willen tonen, een plekje in het programma op het plein bij de Oldemeijer. Ook de talloze vrijwilligers en sponsoren worden daarbij niet vergeten. Heel fijn! Erik, we zien je tweede Paasdag graag weer een feestje met ons bouwen op Hardenberg Buiten!
Erik in steekwoorden: Enthousiasteling / meedenker / actief betrokken / gezellig”

Dion Groep B.V.
(Presentator / PartyDJ / Entertainer)

“Erik heeft onze organisatie ondersteund met de voorbereiding van het personeelsfeest en daar ook een inhoudelijke bijdrage aan geleverd als DJ. Erik is creatief en weet de organisatie op sleeptouw te nemen om het feest tot een succes te maken. Erg enthousiast, grote positieve bijdrage en samenwerken met Erik is een groot plezier. Hij komt met verrassende ideeën en weet ook wat er te “koop” is in de wereld van entertainment. Ook bij de Dion Triathlon Hardenberg draagt Erik bij door het houden van interviews met de sporters, sponsoren en VIP’s. Een grote meerwaarde voor ons event.” Erik in steekwoorden: Enthousiasteling / meedenker / actief betrokken / gezellig”

Stichting Centrum Management Hardenberg
(Presentator)

“Erik is een ras echte entertainer, die geweldig kan inspelen op de diverse onverwachte situaties.
Hij is altijd goed voorbereid op zijn presentatie klus en hierin zeer flexibel en zet hierbij altijd zijn klant/opdrachtgever centraal.”

GEMEENTE HARDENBERG / MAATSCHAPPELIJK DOMEIN SPORT&CULTUUR
(Presentator)

“Enthousiast, betrouwbaar, meedenkend en creatief. Dat zijn de eerste woorden waar we aan denken als het over Erik Volkers gaat. De gemeente Hardenberg benaderde Erik diverse keren voor evenementen zoals Olympia’s Tour en de sportverkiezing. Hij weet het publiek altijd te triggeren en kan goed inspelen op onverwachte situaties. Neem daarbij zijn prettige manier van communiceren en samenwerken dat hem maakt tot een uitstekende presentator!”

BPZ Deuren & Kozijnen
(Presentator)

“Doordat Erik zich uitstekend heeft verdiept in ons bedrijf werden we tijdens ons 25-jarig jubileum perfect uitgelicht voor de 750 genodigden, ik ben ervan overtuigd dat we voor een volgend project zeker weer met Erik in zee zullen gaan”

Wim Dankelman
(PARTY-DJ)

“We hebben genoten van een superleuk feest waarbij de sfeer mede werd bepaald door DJ Erik Volkers met perfecte muziek passend bij onze gasten en hun wensen. #GoedBezig #PositiveVibes”

PM Fashion Events
(Presentator)

“Je hebt voor ons de shows in Rijssen perfect gepresenteerd.”

Albert en Mendie de Vries
(PARTY-DJ)

“Bedankt voor de perfect verzorgde muzikale invulling. Een avond met de sfeer zoals we dat voor ogen hadden.”

AUTO HAARHUIS
(Voice-over)

“Perfect! Hij reageert snel en adequaat op onze aanvragen. Door de korte lijntjes waren de ingesproken teksten voor onze telefooncentrale dan ook snel geregeld. Kortom; aanrader!”

BLOKKIE UMME
(Presentator)

“Erik heeft als sportcommentator ons evenement enorm geholpen. Hij is professioneel, motiverend en er valt nooit lang een stil moment! Voor ons volgende evenement vragen wij hem zeer zeker weer!”

 

Spelweek Bergentheim
(PARTY-DJ / Entertainer)

Voor de spelweek Bergentheim verzorgt Erik de sluitingsavond.
Vol enthousiasme krijgt hij de kinderen op de dansvloer.
Het is altijd feest als Erik is geweest.